Atraktivní vaření s úsměvem

ATRAKTIVNÍ VAŘENÍ S ÚSMĚVEM

pro školní jídelny, menzy, nemocnice, domovy seniorů, podnikové stravování, rehabilitační ústavy atd.

 

Vážená paní, vážený pane,

 

 Asociace kuchařů a cukrářů ČR realizuje ojedinělý seriál praktických kuchařských kurzů, po kterých je mnoho roků poptávka.

Kurzy jsou po celé ČR, ve Vašem regionu se budou kurzy střídat, žádný se nebude v regionu opakovat.

Doporučujeme využít celý seriál, aby měli kuchaři a kuchařky ucelené informace a uměli vařit podle trendů, nutričních požadavků a přání strávníků.

Kurzy a přihlášky najdete na www.akc.cz, na horní modré liště v kalendáři akcí nebo přímým proklikem v tabulce na téma kurzu.

Z důvodu větší poptávky po kurzu s názvem Oblíbené pokrmy o 30% zdravěji, v hlavní roli protein (bílkovina), jsme změnili 16.1. v Brně téma kurzu.

V případě dotazů nebo námětů kontaktujte paní Romanu Vodičkovou - 775 657 217,     .  tajemnice@akc_cz

 

Vařte zdravě a s chutí.

Ing. Zdeněk Hladík

Předseda sekce veřejného stravování - AKC ČR

 

 

MĚSTO

TÉMA

DATUM

České Budějovice

Moderní bezmasé pokrmy, v hlavní roli zelenina a obiloviny

8.1.2019

Karlovy Vary

Moderní bezmasé pokrmy, v hlavní roli zelenina a obiloviny

9.1.2019

Praha

Oblíbené pokrmy o 30% zdravěji, v hlavní roli protein (bílkovina)

10.1.2019

Jihlava

Chutné luštěninové menu, od polévky k moučníku

15.1.2019

Brno

Oblíbené pokrmy o 30% zdravěji, v hlavní roli protein (bílkovina) - ZMĚNA

16.1.2019

Třebíč

Netradiční chutné pokrmy, v hlavní roli čerstvé suroviny

17.1.2019

Ostrava

Oblíbené pokrmy o 30% zdravěji, v hlavní roli protein (bílkovina)

22.1.2019

Opava

Oblíbené pokrmy o 30% zdravěji, v hlavní roli protein (bílkovina)

23.1.2019

Hradec Králové

Bezlepkové zdravé a chutné vaření

24.1.2019

Lovosice

Chutné luštěninové menu, od polévky k moučníku

28.1.2019

Karlovy Vary

Oblíbené pokrmy o 30% zdravěji, v hlavní roli protein (bílkovina)

29.1.2019

 

Nahoru


uffo-program.gif
 webove-kamery.gif

 

banner-app-f.jpg